Sonya Aloe Mineral Make-up

Cu textura sa diafană, de vis, ce alunecă atât de uşor, Sonya Aloe Mineral Makeup îţi netezeşte chipul, micsoreaza aspectul porilor şi conferă tenului o luminoasă strălucire. Se prezintă ca o pudră, dar îndeplineşte concomitent rol de corector-anticearcăn, fond de ten şi pudră de fixare, datorită formulei sale polivalente 3 în 1. Se omogenizează uşor, se menţine impecabil şi realizează acea finisare transparent-naturală, atât de modernă! Pigmenţii din Sonya Aloe Mineral Makeup sunt micronizaţi în vederea realizării celor mai mici şi mai uşoare particule posibil de întâlnit. Pulberile rezultate sunt atât de fine, încât par a fi cremoase, deşi au stabilitatea şi menţinerea unor pudre! Procesele de micronizare îmbunătăţesc considerabil tuşeul şi posibilităţile de combinare ale fondului de ten Sonya Aloe Mineral Makeup, diversificând totodată paleta utilizărilor sale.

Sonya Aloe Mineral Makeup înglobează ingrediente valoroase şi tehnologie de vârf, după cum urmează :

Tehnologia micronizării: furnizează cele mai mici şi mai fine particule posibil de întâlnit (fără a provoca îngrijorări legate de nanotehnologii); permite cu adevărat menţinerea îndelungată a machiajului; nu tracţionează pielea, nu strânge faţa, se aplică şi alunecă uşor; nu se acumulează în pliuri şi nu se denaturează, menţinându-şi stabilitatea cromatică şi aspectul uniform pe toată durata zilei.

Oxidul de zinc şi bioxidul de titan: ambele minerale contribuie la realizarea unei baze naturale, transparente.

Oxiclorura de bismut: mineral ce conferă tenului o luminozitate strălucitoare (fără opacitate).

Extract din ulei de Aloe vera: exercită efect de calmare şi nutriţie celulară; asigură hidratare cutanată; reprezintă sursă de vitamine şi agenţi anti-age pentru piele; contribuie la restabilirea nivelului optim de hidratare cutanată.

Vitamina E: vitamina cu rol antioxidant; ameliorează elasticitatea cutanată; liant natural de hidratare ce permite pielii să respire şi să funcţioneze normal; menţine timp îndelungat nivelul optim de hidratare cutanată şi previne efectul dezastruos al radicalilor liberi la nivel tisular.

  • Textura diafana, ce aluneca foarte usor, netezeste chipul, diminueaza aspectul porilor si confera tenului confort si o luminoasa stralucire.
  • Formula polivalenta „3 in 1” – corector-anticearcan, fond de ten, pudra de fixare/pudra bronzanta/fard de obraz
  • Ingrediente valoroase si tehnologie de varf (micronizare), ce furnizeaza cele mai mici si mai fine particule posibil de intalnit

Pret: 116 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA  15%  /  30% reducere pe viata!

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), extract de musetel, ulei de avocado, dioxid de titan, oxid de fier, oxid de aluminiu, oxiclorura de bismut, vitamina E

Lasă un răspuns