Sonya Eyeshadow Trio

Descoperă secretul frumuseţii absolute cu Sonya Eye Shadow Trios. Nuanţele strălucitoare ale fardurilor de pleoape, cu adaos de Aloe vera, urmează cele mai noi tendinţe ale modei, alcătuind două game coloristice superbe, ce creează look-ul dorit prin umbriri, accente şi sublinieri.

Două combinaţii perfecte a câte 3 nuanţe, pentru a deveni superbe în 2 timpi şi 3 mişcări, aceste farduri de pleoape pot fi folosite diferit (uscate sau umede), realizând efecte deosebite.  Se pot utiliza ca atare, păstrându-li-se textura pudrată, moale, uscată sau prin umezire, pentru intensificarea sublinierilor. Cele 2  kit-uri cu câte 3 nuanţe se pot folosi după dorinţa şi imaginaţia fiecăreia, în combinaţii nelimitate.

SEDONA TRIO 204

Eliberati-va imaginatia pentru a crea machiajul perfect, cu ajutorul acestui kit alcatuit din culori minunat armonizate, moderne.
Taupe (roz-bej) se aplica pe pleoape ca fard de baza sau pe arcade pentru a aduce un plus de stralucire si luminozitate. Light Blue (bleu deschis) poate fi aplicat ca fard de baza sau cu efect de eyeliner. Plum (rosu-pruna) aduce accente profunde in pliurile pleoapelor sau contureaza ochii cu efecte de eyeliner (tus pentru pleoape).

SPRINGTIME TRIO 203

Aceste trei irezistibile nuante ale fardurilor de pleoape Springtime Trio pot fi armonizate cu orice culoare a irisului. Shimmer Yellow (galben luminos) poate fi aplicat pentru iluminarea pleoapei si arcadei, pentru a aduce un plus de stralucire. Frosted Pink (roz givrat) se aplica pe pleoape ca fard de baza, arat superb in lumina soarelui. Soft Green (verde olive) aduce accente profunde in pliurile pleoapelor sau contureaza ochii cu efecte de eyeliner (tus pentru pleoape).

Pret: 133 lei (tva inclus)

sau profita de OFERTA 15%  /  30% reducere pe viata!

Ingrediente:

Talc, izononanoat de cetearil, stearoxidimeticon, acetat de cetil, alcool de lanolina acetilata, lanolat de izopropil, ulei din seminte de soia (Glycine soja), extract din frunza de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, BHA, metilparaben, propilparaben, triclosan. [+/- (poate contine): mica, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140), ferocianida ferica (CI 77510), violet de mangan (CI 77742), carmin (CI 75470), pulbere de aluminniu (CI 77000)].

Lasă un răspuns