Sonya Lip Gloss

Daţi un plus de culoare şi strălucire buzelor cu rujul lichid Sonya Lip Gloss. Buzele vor rămâne pentru mult timp lucioase-umede şi moi.

DISPONIBIL ÎN 4 NUANŢE

  • Aplicator practic.
  • Poate fi aplicat direct pe buze sau dupa aplicarea rujului Sonya Lipstick preferat.

Pret: 59 lei (tva inclus)

 

sau profita de OFERTA 15%  /3  0% reducere pe viata!

Ingrediente:

INGREDIENTE ACTIVE: Extract uleios de Aloe vera – un amestec de ulei din seminte de soia si gel de Aloe vera, combinatie cu proprietati de hidratare si catifelare. Vitamina E este un antioxidant puternic, ce mentine hidratarea naturala a buzelor. Extractele marine sunt obtinute din alge si carrageenan, fiind bogate in vitaminele A si E si minerale, cu efect intens hidratant.

INGREDIENTE PRINCIPALE:

LIP GLOSS (Sunglow, Vanilla Pearl): Ulei de lanolina, poliizobutena, octil dodecil stearol stearat, ceara de albine (Cera alba), miristil lactat, ulei din seminte de ricin (Ricinus communis), alcool de miristil, ozocherita, ceara de Carnauba (Copernicia cerifera), ulei din seminte de soia (Glycine soja), extract din frunza de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben. [+/- (poate contine): mica, dioxid de titan (CI 77891), Red 6 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140)]. LIP GLOSS (Crystal Clear): Poliizobutena, ulei de parafina (Paraffinum liquidum), ulei din seminte de jojoba (Simmondsia chinensis), etilhexil metoxicinamat, ulei din seminte de soia (Glycine soja), extract din frunza de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, izopropilparaben, izobutilparaben, butilparaben.

LIP GLOSS (Berry Mauve): Ulei de lanolina, poliizobutena, ulei din seminte de ricin (Ricinus communis), octil dodecil stearol stearat, ceara de albine (Cera alba), miristil lactat, alcool de miristil, ozocherita, ceara de Carnauba (Copernicia cerifera), ulei din seminte de soia (Glycine soja), extract din frunza de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben, mica, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850:1), Red 33 Lake (CI 17200).

Lasă un răspuns